Medicijnkluis - Apotheek Asserring - 24/7 uitgifte - Amstelveen

Apotheek Asserring

Bij Apotheek Assering bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Uw apotheker:
H. Nazaretyan


Westwijkplein 72
1187 LV Amstelveen

Tel: 020 757 64 00
E-mail: info@apotheekasserring.nl

De medicijnkluis; 24/7 uitgifteautomaat

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt bij onze Medicijnkluis bij het Noorddamcentrum op de Noorddammerweg 1 te Amstelveen (Bovenkerk)

Wat is een Medicijnkluis?

De Medicijnkluis is een zelfbedienings-uitgifteautomaat, waarmee medicijnen veilig en eenvoudig kunnen worden opgehaald wanneer het u uitkomt. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Hoe werkt onze Medicijnkluis?

  1. Eenmalig aanmelden

Wilt u gebruik maken van deze kosteloze service, vul dan uw gegevens in op het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Let op, u heeft voor deze service wel een mobiele telefoon of een e-mail  adres nodig om een SMS of e-mail  te ontvangen.

  1. Geneesmiddelen klaarzetten

Zodra wij uw recept hebben verwerkt, plaatsen wij de geneesmiddelen in de Medicijnkluis. Heeft u genees- of hulpmiddelen die niet via de Medicijnkluis kunnen worden verstrekt, dan ontvangt u van ons bericht dat u deze in de apotheek kunt afhalen.

  1. U ontvangt een unieke code via SMS of e-mail

U ontvangt een SMS op uw mobiele telefoon of een e-mail dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In dit bericht wordt een 6-cijferige unieke afhaalcode aan u verstrekt. Met deze afhaalcode en uw geboortedag en maand haalt u uw geneesmiddelen uit Medicijnkluis.

U dient uw medicijnen binnen 72 uur (= 3 dagen) op te halen. Heeft u binnen 2 dagen na het ontvangen van de afhaalcode uw medicijnen niet opgehaald, dan ontvangt u een herinnering via SMS of e-mail. Hierna heeft u nog 24 uur de tijd om uw medicijnen op te halen. Als u uw medicijnen niet binnen 72 uur ophaalt, kunt u uw medicijnen bij Apotheek Asserring ophalen.

  1. Geneesmiddelen ophalen uit de Medicijnkluis

Volg de instructies op het scherm van de Medicijnkluis. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt.

Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode en uw geboortedag en maand. Zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De Medicijnkluis is gebruiksvriendelijk. Indien een betaling noodzakelijk is, zit er in de Medicijnkluis een pinautomaat ingebouwd waar u gebruik van kunt maken.

Wat kan er niet in de Medicijnkluis?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden
  • Producten die erg groot zijn waardoor ze niet in de Medicijnkluis passen

 

Medicijnen voor de eerste keer?

Gebruikt u de medicijnen voor de eerste keer, ook dan is afhalen bij de Medicijnkluis mogelijk. Wij bellen u voor uitleg over het gebruik van de medicijnen.

 

De zelfbedienings-uitgifteautomaat; Medicijnkluis bevindt zich hier:

Medicijnkluis Apotheek Asserring

Noorddammerweg 1 (Noorddamcentrum)

1187CM Amstelveen

 

Aanmeldformulier

Stap 1 van 3
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 3
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 3
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanmelding versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord