Coronavirus – Apotheek Asserring – Amstelveen

Apotheek Asserring

Bij Apotheek Assering bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Uw apotheker:
H. Nazaretyan


Westwijkplein 72
1187 LV Amstelveen

Tel: 020 757 64 00
E-mail: info@apotheekasserring.nl

Coronavirus

Ook apotheek Asserring neemt maatregelen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Daarom vragen wij uw aandacht voor het onderstaande:

–        Beperk het bezoek aan de apotheek.
–        Heeft u de medicijnen niet direct nodig? Kom dan niet naar onze apotheek, maar laat ons weten of wij dit bij u kunnen bezorgen of gebruik wilt maken van onze afhaalservice bij AH Westwijk. Dit is een gratis service.

In verband met besmettingsrisico willen we het aantal bezoekers zo laag mogelijk houden:
–        Ons beleid is maximaal 3 personen. Kom daarom niet met meerdere personen uw medicatie ophalen.
–        Houd afstand van 1,5 meter
–        Betaal met pin
–        Wij nemen tijdelijk geen afval oude medicijnen aan.
–        Wij nemen indien niet anders kan geen papieren recepten meer aan. Heeft u een papieren herhaalrecept van ons? Deze kunnen wij ook uit ons systeem printen. Na aanvraag recept kunt u deze zelf weggooien.

–        Heeft u last van koorts, hoest of verkoudheid? Of heeft de dokter u antibiotica of iets tegen griepachtige verschijnselen voorgeschreven? Kom dan niet naar de apotheek, maar laat het ons weten via mail of per telefoon, dan komen we uw medicatie bezorgen
–        Wij bezorgen indien mogelijk medicijnen in de brievenbus mocht dat niet mogelijk zijn dan zal de bezorger na aanbellen het pakketje bij de deur zetten en gepaste afstand nemen.

Wij leveren in deze tijd geen extra medicatie.

Laten we samen zorgen dat we gezond blijven!
Dank voor uw begrip en medewerking.

Namens het team van apotheek Asserring,

Bedankt voor uw medewerking!

Hieronder vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.